2008/07/28

Υπάρχουν και άλλα αεροδρόμια που είναι στην ευθεία κέντρου εκπομπής!

Δείτε αυτό τον χάρτη απο την Νεα Υόρκη και συγκεγκριμένα για έναν απο τους διαδρόμους προσγείωσης του αεροδρομίου LaGuardia, που βρίσκεται εντώς της πόλης και μόλις λίγα χιλιόμετρα απο το Empire State Building και το Conde Nast Building, από όπου εκπέμπουν δεκάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης:

Ο διάδρομος που φαίνεται στον χάρτη με την ευθεία γραμμή 5-6-7-8 είναι στην ίδια ευθεία με αυτά τα δύο κέντρα εκπομπής. Αν συνεχιστεί η ευθεία γραμμή, περνάει ακριβώς απο πάνω απο αυτά τα δύο κέντρα εκπομπής που βρίσκουνται στην ίδια περιοχή του Μανχάταν, ενώ η ευθεία γραμμή 1-2-3-4 βρισκόταν στην ίδια ευθεία με τους δίδυμους πύργους, απο όπου εξέπεμπαν αρκετοί ραδιοφωνικοί σταθμοί και σχεδόν όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί της πόλης μέχρι το 2001.

Δείτε και στην διπλανή φωτοφραφία πόσο κοντά είναι οι διαδρόμοι του LaGuardia στο Empire State Building, και πώς ένας απο τους διαδρόμους (που διακρίνεται στην δεξιά μεριά της φωτογραφίας) είναι στην ίδια ευθεία με αυτό.

Αυτά για όσους (όπως ο ανανώστης DTT στο mediablog.gr) λένε ότι μόνο το Αεροδρόμιο της Μακεδονίας βρίσκεται στην ευθέια κάποιου κέντρου εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: